1. Condicions d’accés

www.globalrisc.ad és un domini d’internet de titularitat de Global Risc assegurances S.A, que gestiona exclusivament els continguts i les dades del present portal web. Globalrisc assegurances és una empresa domiciliada al Carrer Prat de la Creu 36 1r pis, AD500 Andorra la Vella amb NRT A-705722-H i Registre de Comerç nº 918407T.

L’accés al lloc web www.globalrisc.ad comporta l’acceptació de les condicions previstes en aquest avís legal, i també de la utilització del lloc web, els seus continguts i serveis de conformitat amb la legislació vigent al Principat d’Andorra. Per aquest motiu, li recomanem que llegeixi atentament el contingut d’aquest avís si vol accedir i utilitzar la informació i els serveis que ofereix aquest portal web.

Si vol contactar amb nosaltres ho pot fer mitjançant el formulari de contacte d’aquest mateix lloc web o a l’adreça electrònica globalrisc@globalrisc.ad.

2. Condicions d’ús

L’usuari es compromet a fer un ús adequat i lícit dels continguts i dels serveis que ofereix aquest lloc web, i a abstenir-se de realitzar activitats il·legals, il·lícites o contràries a la bona fe i a l’ordre públic; de tota activitat dirigida a suplantar qualsevol persona física o jurídica; d’interferir, alterar, eludir, desconnectar o manipular el sistema, els servidors, les xarxes, els continguts o qualsevol dels dispositius de protecció o sistemes de seguretat que puguin estar instal·lats.

En cas d’incompliment de les condicions d’accés i d’ús d’aquest lloc web es prendran, sense previ avís, les mesures necessàries per evitar les activitats i les conductes descrites.

3. Continguts

Generali es reserva el dret de modificar, actualitzar, afegir o eliminar els continguts del lloc web, i també limitar o impedir l’accés, ja sigui temporalment o definitivament, sense notificació prèvia.

4. Drets de propietat intel·lectual

Els continguts i els elements gràfics que formen part del lloc web www.generali.ad i www.globalrisc.ad difosos a través d’aquest mateix lloc web són de titularitat exclusiva de Global Risc Companyia d’Assegurances Andorrana.

Queda prohibida la reproducció total o parcial dels continguts d’aquest web sense autorització expressa. No obstant això, s’autoritza la reproducció dels continguts del lloc web de Generali sempre que s’esmenti la font, llevat que s’indiqui el contrari.